dissabte, 31 d’octubre del 2009

HALLOWEEN !!!!


Halloween és una festa que se celebra principalment als Estats Units la nit del 31 d’octubre (aquesta nit). Té els seus orígens en la festivitat celta del Samhain i la festivitat cristiana del Dia de tot sants.
És tradició buidar una carabassa, posar-li un espelma a dintre i fer-li formes i dibuixos per fora. A més a més, també és costum que els nens es disfracen per a l’ocasió i vagin per les cases demanant llaminadures. Al cridar a la porta, els nens pronuncien la frase “truco o trato”, que ve de l’expressió inglesa "trick or treat" i la gent els dóna llaminadures.

Compte amb les "xuxes" que fan malbé els queixals jeje!

4 comentaris:

  1. Ami m agrada hallowen molt,el dia de hallowen ahan vingut uns nens i nenes i diuan vulem caramels i tambe han iquivocat de casa no era la meva casa era la casa del meu visino i cuan hi vengut a la meva casa m ha dit han vingut uns nens i nenes i esdava dien vulem caramels i ell ha dit als nans i nenes que hem deixeu hem pau sisplau i no l han volian deixar.
    FI.

    ResponElimina
  2. Als anglesos aprofiten per jugar a fer una mica de por als petits amb disfresses de monstres i personatges fantàstics. A vosaltres quin personatge us fa més por??

    ResponElimina
  3. yo la iris la eder i mes gent de sise ens vem disfrasar i bem nar a les cases a demanar xuxes ens o bem passar tope de be


    foq!!!

    ResponElimina
  4. Ens o bem passar molt be al cumple de la Sarah a casa seva. vem fer jocs i ens vem cedar a dinar i vem menjar macarons i nugets i una salxixa i de postres el PASTIS!!!!

    FOQ

    ResponElimina